Adventure

I helgen ska jag ut på äventyr ;) Vi ses när jag är hemma!Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

meningslöst

Bara för att det ska bli ett inlägg..Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

Tid

Imorrn är det skola igen. Förstår inte hur helgen kunde gå så fort. Ärligt talat, den har verkligen bara försvunnit, kan knappt ihåg något jag ha gjort!

Känner på mig att det kommer bli en stressig vecka nu, och dessutom kommer jag inte vara hemma på helgen heller = ingen vila och ingen tid att göra läxor elr nåt annat. Menmen, det är bara att bita ihop och vänta på bättre tider ;) För tro mig, det vet jag att det kommer :)

Hur som helst så ska jag sova nu, är så trött! Sov gott ^^-zZ
Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

A voice...

...has always told me where to go. When I was lost I listened and it showed.Nu är jag döpt :)Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

Minnen av aprilhimlen

Rätt dålig på att uppdatera känner jag.. Aja, tiden rusar förbi så fort att jag inte hinner blinka förrän en vecka har gått. På torsdagen sov jag över med Elin och Julia, fredag en vaknade jag, åt, och åkte in till dansen..  Lördagen har på något mystiskt sätt sprungit förbi mig utan att hälsa. Vad hade den bråttom till? Imorrn är en stor dag :) Kanske ville lördagen dit så fort som möjligt?

Foto & redigering: Jag
Canon  EOS 1000D

FrostSnöIs

Våren är här skulle man kunna säga. :) Känns underbart ♥

Hemma och sjuk, igår med, men känns bättre idag. Har några våriga bilder på gång, men dom är inte redigerade än, så ni får vänta! Här kommer hur som helst ännu ett par frostbilder. Även om jag är trött på dom så är det något att visa så länge :)

Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

Ny design

Ny design & header nu, vad tycks? :D Lite tråkigare än den förra kanske, men som sagt så framhäver det ju bilderna bättre.. Lite krux fortfarande, får se när jag orkar fixa det, men annars så gillar jag den C:

Kissemissen min

Denna kissen har jag varit ute och fotat idag när han lekte med grannkatten :) Jättekul är det, dom är bästa kompisar, som nån Disneyfilm eller nåt! Dom här bilderna är dock några månader gamla.. Lite väl hårdhänt "uppljusning" av huvudet och filten där under som ni ser.

Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

Brus

Hejsanhejsan :) Dåligt med foton känner jag, jag får bli bättre på det! Har förresten pillat lite med en ny design idag, den kanske kommer upp snart ^^" Inte riktigt färdig än, har bara gjort grunderna, typ ändrat färger och sånt. Jag är så sjukt dålig på designer, blir ju helt confused av alla koder! Kan inte göra mer på den förrän på måndag, men den kanske kommer upp ändå.Foto & redigering: Jag
Canon EOS 1000D

Akvarellpennor

När jag ändå håller på kan jag lika gärna lägga upp dom här med ^-^

De här satt jag med i nån timme för ett tag sen. Jag hade haft en liten idé i huvudet rätt länge, och den här dagen hade jag mkt inspiration, och lite tid, så fick bli att jag körde en snabbis. Skulle ifs kunnat jobba mkt mer med dom, men är ändå väldigt nöjd med dom flesta! På alla av dom har jag tittat på bilder av olika sångerskor, och sedan gjort om lite rätt mkt ;)

Sneda ögon som hamnade för långt upp, annars så :)

Lite mer normala färger på hud och hår, blev inte riktigt so jag tänkt mig från början.Lite väl stora läppar här, och gorillaarmar, haha!

Bilderna är målade med akvarellpennor på ett skissblock med lite tjockare och grövre papper :)

Blyerts

Hehe, gick inte så bra det där... att jag har haft fullt upp är väl inte riktigt sant, men har inte suttit hemma en hel dag iaf, och har inte suttit framför datorn mer än en liten stund nån gång.

Hur som helst, tänkte visa några teckningar jag har ritat nu. Alla är ritade med blyerts, vilket jag helst ritar med då man kan variera det så mkt, från hårda streck till ljusa skuggningar. En del är gamla och en del är nya. Lite olika stilar som ni ser, jag har varierat mig rätt mkt genom åren ;)

Dom här två föreställer mina syskon och är målade för några år sen.Även den här är några år gammal, och jag ritde den när jag läste en del manga, det här är Ichigo, Masya och Masaya från Tokyo Mew Mew - den förstaz mangan jag läste om jag minns rätt :)Den här hästen kommer jag faktiskt inte ihåg när jag ritade den, så det måste ju ha varit ett tag sen...Haha! Den här kommer jag ihåg. Jag läste väldigt mkt teckningsbloggar och ville så gärna hitta en "egen stil" så jag exprimenterade hela tiden och gjorde alla möjliga konstigheter. Var nog ett år sen, men jag har kvar den iaf :)Också en mangateckning, men den här gjorde jag ungefär samtidigt som den förra, för ett år sen typ. Har för mig att jag gjorde den i skolan lite snabbt.Den här målade jag av en porslinsprydnad som jag har fått av min farmor :)En tjej i min klass var helt galen i ett koreanskt popband som heter Super junior ett tag. Här målade jag av en från bandet/gruppen (har för mig att han hette LeeTeuk elr nåt) för att glädja henne antar jag x) Inte särskilt likt men gillar den ändå :) gjorde visst aldrig färdigt den märker jag nu. En del hårda linjer i hår och ansikte bl.a, och har börjat på en arm där nere till höger som ni ser och lämnat kroppen helt. Lite konstigt, för jag brukar alltid börja med konturerna... AjaEn bild som jag målade av en tjej ni kan hitta här (länk)

Har ingen scanner så blev att ta kort på teckningarna, så ursäkta den lite halvkassa kvalitén och blått färgstick.

Avril Lavigne engivaL lirvA

Haha, skrev ju igår att jag skulle lägga upp mkt igår, så blev det ju inte riktigt. xD Men idag kommer lite iaf :D

En av de bästa låtarna jag vet"I laugh myself to sleep, it's my lullaby"
"Somebody rip my heart out, and leave me there to bleed"
"Let down all defences, use no common sense - if you look you will see that this world is beautiful"

Har suttit många gånger och försökt komma fram till vad den handlar om, men har kommit fram till olika svar varje gång x) Men det är en sak som jag gillar med den, man kan tolka den på så många olika sätt <3

PÅSKLOV!

Sista dagen på praon är över, fick sluta kvart över elva!!! Så har lov nu :D:D Kmr komma upp mkt på bloggen idag tänkte jag, lite för mkt kanske.. Vi ses, tjingtjong!

RSS 2.0