Rubriker är ju för kul!

Sjuuk, inte kuul! Kmr få göra cooper själv (eller, kan ju vara andra som missat med, men ändå) och redovisa so själv (hatahatahata) och mår inte alls bra- ;__; Har pluggat massa so nu, försökt sätta ihop en egen redovisnign med det jag har gjort, men kommer inte kunna ta med det andra. >.< Tog en paus, skulle vila lite, satte på girlfriend med Avril Lavigne och Lil Mama, som jag la ut i förra inlägget ni vet, och märkte att det inte är den riktiga videon, bara i början. -.-" Den riktiga jag lyssnade på innan gick inte att lägga ut, så ni får väl söka själva om ni orkar.

Aja, försöker tänka positivt. Jag fick ju gå på Håkankonserten! <33 Jag visste ju att jag skulle bli sjuk, men det är helt klart värt det. Nu får jag ta konsekvenserna, och jag ångrar det absolut inte! Men ibland orkar man inte va positiv. Ibland vill man bara sova.

Uppdatering:
Hehe, glömde trycka på publiceraknappen *smart* men Eln hr inte heller varit med på cooper, så vi får väl göra det sen. >.< Och vi kmr klara det!! <3 Bra att vi har varit ute och sprungit, lite lättare då iaf. x)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad tycker du om flätade hårband? Hiss eller Diss?

Kramar Sanna på http://jarske.blogg.se

2009-09-22 @ 16:53:57
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: UNIQUE REBEL

Tack för bloggkommentarer!!! :D Visst kan vi fira med tårta när min blogg fyller 1 år! Fast det blir virtuellt då, blir lite svårt annars kanske hihi! >.<

2009-09-22 @ 17:09:32
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Postat av: jasmin

hej jag tycker din blogg är trevlig och kommer fort sätta läsa den , och du kan gärna göra det samma med min och kommentera gärna ;)

kram

2009-09-22 @ 19:24:30
URL: http://sajmin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0